Aantekeningen/mededelingen 

  • Op 21 juli konden we na een lange tijd weer samenkomen bij De Boom. Henriëtte en Frans waren afwezig i.v.m. vakantie.
  • Laurens heette ons allen van harte welkom en bedankte AC en secretaris voor het werk dat ze in die periode hebben gedaan.
  • 6 aspirant-leden stelden zich aan ons voor: Margriet Meijling, Ben Hampsink, Ben Siemerink, Hems Oude Munnink, Marcel Fiselier en Fons Temmink. Anne Poorthuis zou er ook zijn, maar vanwege ziekte van haar man was ze er (nog) niet.
  • Ton presenteerde het programma voor de rest van dit seizoen. De klemtoon in de programmering ligt op bijdragen van eigen leden. Heyt programma zal ons door Ton worden toegestuurd. Het programma staat overigens al wel op onze website.
    Er wordt nog wel een suggestie gedaan om lichte veranderingen aan te brengen bv. met een excursie, mits de situatie wat betreft COVID dat toelaat. Het bestuur zal zich daarop beraden in het eerste bestuursoverleg.
    Ton zal ook de lijst met schrijvers van impressies en makers van foto’s updaten.
  • Gerard Hefti verlaat de club i.v.m. zijn gezondheid; Laurens en Jan hebben op 16 juli een afscheidsbezoek gebracht.
  • Jelleke de Graaff Stoffers gaat ons ook verlaten; zij heeft de reden daarvoor deze middag toegelicht. Ze heeft hele mooie jaren gehad bij de club en veel lief en leed meegemaakt en met ons gedeeld. Zij trakteerde ons op een rondje ten afscheid. Laurens bedankte haar voor haar inzet voor onze club en overhandigde haar daarbij een fles wijn en bloemen. Als lid van onze commissie Lief en Leed heeft ze jarenlang een belangrijke rol gespeeld in onze club. Maar ze was ook een van de presentatoren van de culturele middag. We vinden het jammer dat ze vertrekt maar hebben alle begrip voor haar motivatie. Theo Obdeijn bedankte haar met een eigen gedicht.
  • Ko noemt een potentieel nieuw lid voor de eerste keer: Derk van Wolde.
  • Ben Siemerink wijst ons op een website: tkkr.nl

Jan Heerdink

 

Hieronder de foto’s van deze middag met een ongebruikelijk tafelopstelling en 1,5 meter onderlinge afstand. Het is even wennen en soms wat onpraktisch maar het kan weer!

Gerelateerde Afbeeldingen: