Wij zijn Probus Utrecht-Centraal

LAATSTE  NIEUWSBRIEF in coronatijd (nr. 27)    PROBUSCLUB OLDENZAAL-LOSSER  16 JUNI 2021

 

Voor het laatst (voorlopig?) zal onze communicatie via deze nieuwsbrief verlopen. Vandaag zou de junibijenkomst zijn geweest, maar onder het huidige regime is een gewone bijeenkomst met lezing en buffet nog niet mogelijk. Zoals het er nu naar uitziet zal vanaf 26 juni het hele leven weer enigszins vertrouwde vormen aannemen.

Nog even wat (gewijzigde) bestuursbesluiten ter herinnering:

  • De eerste bijeenkomst zal op 21 juli zijn. Omdat we elkaar na een lange tijd pas voor het eerst weer zullen zien, heeft de AC in overleg met het bestuur besloten om die middag geheel informeel te laten verlopen. De geplande lezing van Mariet zal dan in augustus plaatsvinden. Of er die middag nog volgens een bepaald protocol gewerkt moet worde, daarover krijgen jullie eventueel bericht.
  • De AC zal als vanouds een uitnodiging verzenden naar de leden voor die eerste bijeenkomst. Ook de drie potentieel nieuwe leden (Marcel, Hems en Ben) zullen daarvoor worden uitgenodigd. Wellicht zullen ook nog vier andere potentiële leden hun opwachting maken. (Graag doorgeven aan secretaris!)
  • HERZIEN BESLUIT: het bestuur lijkt het bij nader inzien beter om deze middag niet voor rekening van onze kas te laten komen, maar later in het jaar het kasoverschot te gebruiken voor een uitgebreide traktatie. Bij het bekend maken van het programma voor de rest van het jaar zal daarover meer duidelijkheid komen.
  • De AC heeft inmiddels een programma samengesteld voor de rest van dit seizoen. De middagen zullen verzorgd worden door eigen leden, mede omdat we er behoefte aan hebben om als club samen te zijn na zo lange tijd.

Uw secretaris gaat volgende week op vakantie. In de week vóór onze bijeenkomst van 21 juli is hij terug. Vanaf dat moment treedt de regeling van uitnodigen en aanmelden weer in werking: een week van tevoren worden we allen middels een convocatie van de voorzitter van de AC uitgenodigd. Omdat er geen absentielijst is gebruikt afgelopen jaar, is iedereen in principe aanwezig. Afmeldingen voor 21 juli kunnen bij de secretaris worden gedaan uiterlijk maandag 19 juli 18.00 uur. (Dat geldt ook voor Ben, Hems en Marcel). Daarna wordt Rudy geïnformeerd m.b.t. het te verwachten aantal aanwezigen.
We hopen dat alle leden die middag aanwezig zullen zijn, inclusief de potentieel nieuwe leden. Pas op 21 juli zal de absentielijst weer rondgaan.

 

T.t., Jan Heerdink

Programma 2024

Het programma van Probus Oldenzaal-Losser in 2024 kun je via deze link bekijken.    Gerelateerde Afbeeldingen:

Infoboek Probus 2023

Het informatieboek 2023 over Probus is via deze link te verkrijgen. Gerelateerde Afbeeldingen:

Programma data 2024

Gerelateerde Afbeeldingen:

Nieuw(s) op de Tukker

Juli 2021 Ben Siemerink wijst ons op het digitale nieuwsblad de Tukker hier de directe link. Gerelateerde Afbeeldingen:

Gerelateerde Afbeeldingen: