NIEUWSBRIEF 22            

Even een opmerking bij de nummering van de nieuwsbrieven van uw webmaster. Onze secretaris is zeer accuraat, hij heeft 25 nieuwsbrieven geschreven. Een drietal daarvan bevatten persoonlijke informatie waardoor deze volgens mijn mening niet voor publicatie op deze website geschikt zijn. Er is toch een zeker risico dat vreemde ogen meekijken. Voor de standaard nieuwbrieven is dat geen probleem maar daar waar het specifieke persoonsgebonden zaken betreft heb ik het besluit genomen om die niet te publiceren. (Dolf)

Voor je ligt de 25e nieuwsbrief in coronatijd: een jubileum met een rafelrandje. Het betekent immers ook dat we elkaar minstens 25 keer niet in levenden lijve hebben mogen ontmoeten bij De Boom. De nieuwsbrieven hebben in de afgelopen maanden weliswaar in een behoefte aan contact kunnen voorzien, maar waren uiteindelijk slechts een slap surrogaat voor onze fysieke bijeenkomsten. Er komt echter langzaam maar zeker licht aan het eind van de tunnel. Nu de meesten van ons minstens eenmaal en een grote groep zelfs al tweemaal is gevaccineerd, wordt het binnenkort veiliger om weer samen te komen. De vraag is natuurlijk of het wordt toegestaan om bijeenkomsten te organiseren. Maar regeren is vooruitzien! Daarom houdt het bestuur op 19 mei ’s middags de agenda vrij voor een overleg. Op de agenda voor dat overleg staat o.a. het programma voor de uitgestelde ALV en een aangepast programma voor ons activiteitenjaar 2021. De AC zal daartoe met voorstellen komen.

Hopelijk kunnen we op 16 juni weer samenkomen bij De Boom. Eerder lijkt nog niet mogelijk volgens het stappenplan dat gisteren na de persconferentie op de website van de Rijksoverheid is gepubliceerd. Op de volgende bladzijde heb ik daarvan een kopie opgenomen ter informatie.

De datum van 16 juni is echter niet geschikt voor de uitgestelde ALV omdat Ko dan op vakantie is. En een ALV zonder penningmeester kan niet. Daarom stellen we voor om de uitgestelde ALV in juli te houden, desnoods in augustus. Dat is eigenlijk niet mogelijk volgens de statuten, maar het bestuur is van mening: nood breekt wet. We gaan ervan uit dat jullie het daarmee eens zijn. De bijeenkomst van 16 juni zal dan een reguliere bijeenkomst worden, D.V. De AC zal zich beraden op een invulling van die middag.

In een van de nog komende nieuwsbrieven zal het bestuur jullie op de hoogte houden van de verdere plannen. Bijna alles zal afhangen van de besluitvorming in de politiek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bericht van Bert

Bijgaand een foto van de prachtige bloembak. Onze dank.

 

 

                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook een link naar een digitaal tijdschrift met streektaal: www.vanoverdeiessel.nl

Uw redacteur, Jan Heerdink

Gerelateerde Afbeeldingen: